Hakkımızda

Gaziantep Ünlüoğlu Baklavaları olarak 1985' ten bu yana Antalya' da damak tadınıza uygun lezzetler sunarak hizmet vermekteyiz. Baklava ve diğer tatlı çeşitlerimizle Yeşilbahçe, Lara, Altınkum ve Uncalı şubelerimiz ile sizler değerli halkımıza daha yakın olmayı amaçlamaktayız.
1978 - 1984 yıllarında Mehmet Gözalıcı tafarından kurulan ve Mersin de başlayan baklavacılık serüvenimiz. 1985 yılından buyana Antalya da devam etmektedir. Baklava ve diğer tatlılarımız Antalya Altınova Bölgesindeki fabrikamızda üretilmektedir. Uluslararası sertifikasyonu ile kalitesini tescil eden Gaziantep Ünlüoğlu Baklavaları markamız bir Antalya firması olup müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir.

Üretim

Hazırladığımız baklava ve diğer tatlı çeşitlerimiz ile 1985'den bugüne uzanan süreçteki en önemli prensibimiz "kalite" olmuştur ve bu anlayış daima devam edecektir. Baklava hamurunun açılması unlu mamuller içerisinde en çok ustalık gerektiren işlemlerden biridir. Bu yüzdendir ki bir baklava ustasının yetişmesi 8-10 yıllık bir süreç gerektirmektedir.

Hamurun açılmasında unun cinsi, hava durumuna göre hamura katılacak su miktarı, nişasta kalitesi ve hamura yediriliş şekli baklava yufkasının son haline gelmesinde başrol oynayan etkenlerden sadece birkaçıdır. İçerisinde kesinlikle katkı maddesi, yapay tatlandırıcı bulunmayan ünlüoğlu baklavası, hamurunun hazırlanışından tabakta ikram edilene kadar, tıpkı bir saat gibi her bir faktörün birbiriyle bağlantılı, uyumlu ve seri ilerleyeceği bir süreç gerektirir Havaalanı bölgesindeki Altınova üretim tesisimizde hazırlanan tüm lezzetler, birinci kalite hammaddelerle en maharetli ustalar tarafından hazırlanmaktadır.

Geçmişten bugüne yaşanan küresel ve ekonomik değişimler, krizler v.b. hiçbir zaman Gaziantep Ünlüoğlu Baklavaları'nın kaliteli üretim anlayışına yansımamıştır. Antep boz iç fıstığı, her yılın en iyi ceviz mahsulü, Urfa sadeyağıve Harran Ovası'nın sert buğdayından elde edilen un,Ünlüoğlu kalitesinin DNA'larını oluşturmuştur.